Artiklar

Inbjudan till Växjö Ultramarathon, 21november 2015

 

 


VXO ULTRA är ett ultramarathon utöver det vanliga! Kämpa, ha roligt och utmana dig själv på en variationrik och annorlunda bana. Distanserna kommer att bestå av 50 km respektive 25 km och innehålla lika delar asfalt, grus och trail. Banan kommer även att erbjuda ett par oväntade inslag. Efter loppet bjuds alla deltagare på en gemytlig after run och trevlig häng med de andra löparna. 

Ta med familjen till en helhelg i Växjö! Arrangören hjälper dig med prisvärt boende för stora som små, aktiviteter som passar alla, härlig samvaro, kartor till bra publikplatser längs banan och allt som kan behövas för att göra helgen minnesvärd för hela familjen. Logierbjudanden kommer inom kort.
 
VXO ULTRA arrangeras av PepUp i samarbete med Växjö AIS. Banläggare är Jens Holgersson. Anmälningsavgiften är densamma, oavsett om du vill springa 50 km eller 25 km. Välj sträcka i anmälan.  
 
Bansträckning och karta publiceras under våren. Loppet kommer att vara kontrollmätt och sanktionerat. Varmt välkommen till Växjö!

Mer information och anmälan på PepUp hemsida.

Med koden VXO får du som läsare 15 % rabatt på anmälningsavgiften.

 

 

Bilder

Banläggare för VXO ULTRA är ultralöparen Jens Holgersson

För den vane asfaltslöparen kan stiglöpning vara en utmaning

Lisa Långström på PepUp älskar utmaningar

 
 
 

2015-04-04