2016-09-16

Artiklar
   
 

Inbjudan till Lurs backyard Ultra 15 juli 2017!

   
 

 

Välkommen till den tredje upplagan av Lurs backyard Ultra
”Det svenska originalet”

Lurs backyard Ultra är ett annorlunda ultralopp som går på en 6,7 km lång rundbana med start varje hel timme. Starten går kl 10:00 och alla som hunnit runt banan startar igen för nästa varv kl 11:00, sen kl 12:00 o s v. Den som inte tar sig runt till nästa start är ute ur loppet. Så fortsätter loppet till endast en man och en kvinna är kvar i tävlingen. Var och en springer så många varv man vill eller orkar.
 


Tid och plats:
Lördag den 15 juli 2017, start kl 10:00 vid Lurs bygdegård i Lur, Tanums kommun

Tävlingscenter, start, varvning och mål
Lurs bygdegård, ca 12 km NÖ om Tanumshede.

Banan
Banan är 6,7 km och består av blandat underlag. Grus, gräs, asfalt, skogsstig mm

Anmälan
Antalet platser är begränsat till max 100 deltagare. Anmälningsavgiften 170 kr betalas in på bankgiro 173-8467 i samband med anmälan. Din anmälan är giltig först när din betalning inkommit. Sista anmälningsdag är 30 juni. I mån av plats kan efteranmälan göras på tävlingsdagen för 200 kr. Medlemmar i Svenska Marathonsällskapet erhåller 30 kr rabatt under ordinarie anmälningstid.

T-shirt
Även i år finns det möjlighet att köpa loppets tröja för den som önskar. Årets tröja är en vit funktionströja med svart tryck på bröstet samt små tryck på ärmarna med reklam för dem som


möjliggjort framtagandet av en liten upplaga av tröjan. Se bild på hemsidan. Priset för tröjan är 125 kr och finns i storlekarna Dam XS - XXL och Herr XS-3XL.

Om du vill köpa en tröja så gör du det enklast i samband med din anmälan. Ange vilken storlek du önskar och betala in anmälningsavgiften plus 125 kr.  Det kommer inte att tryckas upp några överexemplar utan var och en beställer och betalar för sin tröja.

Tröjan får du tillsammans med din nummerlapp på tävlingsdagen. Absolut sista dag för beställning/betalning av tröjan är den 10 juni. Dagen därpå går beställningen till tryckeriet.

Vätska/energidepå
Saft, vatten, frukt, nötter, godis mm finns vid start, mål och varvningen.

Servering
Servering finns inne i bygdegården. Där kan du köpa kaffe, dricka, korv, smörgåsar m.m. Ta med dig kontanter eller betala via Swish på plats.

Nummerlappar
Din nummerlapp hämtar du ut vid Lurs bygdegård mellan kl 08:30 - 09:30 på tävlingsdagen.

Omklädning och toaletter
Toaletter och möjlighet till omklädning finns inne på bygdegården. Här finns också duschmöjligheter i enkel form.

Första hjälpen/Sjukvård
I bygdegården finns en hjärtstartare och första hjälpen artiklar, men vi har ingen möjlighet att ha sjukvårdspersonal på plats.

Parkering och förvaring
Parkering finns vid Lurs bygdegård. I bygdegården kan du lämna din väska med kläder mm, men där finns ingen bevakning.

Priser mm
Alla deltagare erhåller loppets medalj.

Övrigt
Genom att delta godkänner du att vi publicerar ditt namn, resultat och eventuell bild på hemsidan, Facebook och i andra offentliga resultatlistor.
Om du planerar att springa efter mörkrets inbrott ska du bära reflexer/reflexväst och pannlampa. Obs! Allt deltagande sker på egen risk!

Upplysningar
hemsidan finns mer information. Sidan uppdateras kontinuerligt. Här kommer du också att kunna se deltagarlistan och loppets PM längre fram i vår.

Hör av dig om du har några frågor eller funderingar.

 


De förnämliga arrangörerna: Tommy Lacandler och Monica Engkvist. med Monica Engkvist.

 

 
Varmt välkomna!
Monica & Tommy
Arrangör: Team Mo & To Kost och Motion