Missa inte Födelsdagsjoggen 23–24 mars

Snart är det åter dags för Sällskapets traditionella våraktivitet Födelsedagsjoggen. Det gäller att springa minst 7,2 km eller upp till ett helt maraton under helgen 23–24 mars.

Den som springer ett maraton får räkna det som meriterande för Sällskapets utmärkelser. Har du inte testat att springa ett maraton tidigare så är det här ett bra tillfälle att prova benen.

Alla som rapporterar löpning minst 7,2 km eller längre deltar i utlottningen av fina priser. Du kan välja mellan att rapportera i Sällskapets Facebook-grupp eller genom att skicka ett mail till vår ordförande Karin Norden på karinnorden8@gmail.com.

Passa på att samla kompisgänget, klubben, släkten eller arbetskamraterna och spring tillsammans i Sällskapets anda. Om du är medlem och samlar ihop en grupp på minst fem löpare och rapporterar hela gänget på Facebook eller i ett mail till Karin får du en mössa med Sällskapets logga på.

Vi hoppas att mars bjuder på fint vårväder med sol och klarblå himmel. Beställningen till vädergudarna är gjord, så nu hoppas vi på det bästa.

Ha det kul och njut av löparglädjen!

Födselsedagsjoggen ordnas varje år på våren för att uppmärksamma att Svenska Marathonsällskapet bildades i mars. I år firar vi 72 år.

BILDEN: Ett gäng från Apladalens Löparklubb som sprang Födelsedagsjoggen 2023.