Ny medlemsrabatt på utländska lopp

Svenska Marathonsällskapets medlemmar får möjlighet till 10% rabatt på många utländska lopp genom ett samarbete med Ahotu och World’s Marathons. Det är ett unikt erbjudande som inspirerar till att åka utomlands och springa. Och även framöver får Sällskapets medlemmar rabatt på flera svenska maratonlopp. Under Aktuella Lopp finns länk till mer information.

Exklusivt partnerskap med Ahotu och World’s Marathons ger Svenska Marathonsällskapets medlemmar access till event över hela världen
Svenska bolaget World’s Sports Group driver plattformarna ahotu.com och worldsmarathons.com. Som det enda samarbetet i dess slag erbjuder nu WSG medlemmar i Marathonsällskapet 10% rabatt på startplatser till vissa event som WSG förmedlar.

WSG uppmanar samtliga medlemmar att dela med sig av sina erfarenheter som recensioner på World’s Marathons. Det går även att lägga in tidigare och kommande lopp i sin profil.

Om plattformarna
World’s Marathons är den ultimata guiden för att hitta ditt nästa spännande löparäventyr. Läs recensioner från andra löpare och dela med dig av dina egna upplevelser genom att registrera dig på World’s Marathons.

Om du vill utforska andra sporter bortom löpning är Ahotu en oumbärlig resurs. Upptäck och anmäl dig till event i 190 länder och inom 28 olika sporter.

Som medlem i Svenska Marathonsällskapet får du ta del av den exklusiva rabatten på 10% vid registrering av vissa evenemang hos både World’s Marathon och Ahotu under hela 2024. Rabatten gäller enbart medlemmar och får ej delas.